KÄYTTÄJÄSOPIMUS

Seuraavat ehdot koskevat osallistumista Kylä-yhteisöön (jäljempänä ”Yhteisö”), jossa Kesko Oyj (Y-tunnus: 0109862-8, Osoite: Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki, Finland) (jäljempänä ”Kesko”) järjestää online-tutkimuksia.

Kylä -tutkimusyhteisön toteuttajana toimii Nepa Insight Oy (jäljempänä ”Nepa”) Keskon lukuun.

Rekisteröitymällä jäseneksi hyväksyt nämä ehdot.

 

Jäsenyys

Osallistuminen Kylä -yhteisöön on avointa kaikille yli 18-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille. Liittymällä Yhteisöön ja käyttämällä Yhteisön verkkosivustoa hyväksyt, että sinulle voidaan lähettää Yhteisöön liittyvää sähköpostiviestintää kuten tutkimuskutsuja.

Jäsenenä sitoudut vastaamaan totuudenmukaisesti ja huolellisesti kysymyksiin tutkimuksissa, joihin osallistut, sekä antamaan aina oikeat tiedot sukupuolestasi, iästäsi tai muista kysyttävistä taustatiedoista. Jos Kesko arvioi, että annetut vastaukset ovat tai saattavat olla ristiriidassa näiden sääntöjen kanssa, Keskolla on oikeus peruuttaa jäsenyytesi Yhteisössä.

 

Liittyminen Yhteisöön

Liittyäksesi Yhteisöön sinun tulee täyttää rekisteröitymislomake, hyväksyä tämä Käyttäjäsopimus sekä Tietosuojaseloste. Keskolla on oikeus olla hyväksymättä liittymispyyntöä ilman tarkempia perusteita jäseneksi haluavalle.

Yhteisöön ei saa rekisteröityä toisen henkilön käytössä olevalla sähköpostiosoitteella. Rekisteröityminen usealla sähköpostiosoitteella ei ole sallittua.

Voit muuttaa salasanasi osoitteessa k-kyla.fi/kirjaudu.

 

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja kerätään esimerkiksi silloin, kun täytät rekisteröitymislomakkeen, taustatietokyselyn, osallistut johonkin Yhteisön kyselyyn tai tutkimusohjelmaan tai annat henkilötietojasi osallistuessasi muuhun Yhteisön toimintaan.

Henkilötietosi tallennetaan, niitä käytetään kyselykutsujen kohdentamiseen ja lähettämiseen sekä mahdollisten palkintojen tai arvontavoittojen lähettämiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käytöstä määritellään Tietosuojaselosteessa.

 

Profiilisi Yhteisössä

Yhteisöön liittyessäsi sinua pyydetään rekisteröimään sähköpostiosoitteesi ja luomaan salasana. Jäsenenä takaat, että Yhteisön kirjautumistietosi ovat oikeat eivätkä päädy kenenkään muun käyttöön. Jäsenenä olet vastuussa käyttäjätunnuksellasi tehdyistä toimista sekä annetuista vastauksista.

Jos huomaat, että käyttäjätunnuksesi on mahdollisesti anastettu, on velvollisuutesi ilmoittaa siitä välittömästi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@k-kyla.fi.

 

Yhteisöön liittyvä keskustelu ja tutkimuksiin annetut vastaukset

Yhteisössä voidaan järjestää online-keskusteluryhmiä tai online-chatteja, antaa jäsenille mahdollisuus kommentoida uutisvirtaa, järjestää muita kanssakäymisiä jäsenten välillä sekä pyytää tutkimuksissa kirjaamaan avoimia vastauksia tai lataamaan kuvia tai videoita. Jäsenenä takaat, että osallistuessasi Yhteisöön liittyvään keskusteluun tai tutkimuksiin lähetät ja vastaanotat vain Yhteisöön liittyviä viestejä ja materiaalia.

Keskusteluun tai tutkimukseen saa kirjoittaa tai ladata vain materiaalia, joka ei uhkaa, loukkaa eikä vaaranna muiden jäsenten oikeuksia, ei ole asiatonta, sopimatonta tai lainvastaista, eikä sisällä viruksia tai mainontaa. Voit ladata Yhteisöön vain materiaalia, johon sinulla on immateriaalioikeudet.

Kesko varaa oikeuden poistaa kaiken tiedon tai materiaalin, joka ei vastaa näihin sääntöihin.

Jäsen antaa Keskolle ajallisesti rajoittamattoman oikeuden ilman eri korvausta käyttää kaikkea materiaalia, sekä tekstiä että kuvia, jotka jäsen rekisteröi tutkimuksissa tai keskusteluissa, mukaan lukien oikeus valmistaa esimerkkejä/kopioita, julkistaa materiaalia sekä muuttaa materiaalia ja luovuttaa sitä muille.

 

Palkinnot ja arvonnat

Jäsenelle ilmoitetaan ennen kutakin tutkimusta mahdolliset kaikkien osallistujien kesken arvottavat palkinnot sekä aika, joka Yhteisön tutkimukseen osallistumisen arvioidaan vievän. Yhteisössä voi olla tutkimuksia tai tehtäviä, johon osallistuvien keskuudessa ei arvota palkintoja.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa Keskon kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Keskon kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Kesko maksaa palkinnoista maksettavan mahdollisen arpajaisveron.

 

Jäsenyyden päättäminen

Jäsen tai Kesko voi milloin tahansa päättää jäsenen jäsenyyden Yhteisössä.
Jäsenyys Yhteisössä ei oikeuta, eikä velvoita jäsentä tiettyyn tutkimusten vähimmäismäärään. Keskon näiden sääntöjen mukainen vastuu rajoittuu suoriin vahinkoihin, joita jäsenelle aiheutuu, eikä korvausvelvollisuus missään tilanteessa ylitä kulloinkin jäsenelle maksettujen mahdollisten arvontavoittojen keskiarvoa Yhteisön 4 kuukauden voimassaolon ajalta.

 

Tämän Käyttäjäsopimuksen muutokset

Kesko pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan milloin tahansa muuttaa päivittää ja muokata tätä Käyttäjäsopimusta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja k-kyla.fi-sivuston Tietoa Kylästä-osiossa.

Käyttäjäsopimuksen voimaantulopäivä: 21.4.2017

Viimeksi tarkistettu: 21.4.2017