Usein kysyttyä

JÄSENYYS

Miten liityn mukaan Kylään?
Liity mukaan täyttämällä rekisteröitymislomake. Hyväksy Kylän käyttöehdot ja rekisteriseloste liittyessäsi.
Unohdin salasanani
Saat resetoitua salasanasi klikkaamalla Kirjaudu -linkkiä ja valitsemalla ”Unohditko salasanasi?”.
Miten voin päivittää tietoni?
Voit muuttaa tietojasi kirjautumalla henkilökohtaiselle sivullesi, johon pääset klikkaamalla Kirjaudu -linkkiä. Henkilökohtaiset tietosi määrittävät, minkälaisia kyselyitä sinulle lähetetään ja minne mahdollisesti voittamasi palkinnot toimitetaan. Mikäli haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi Kylässä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@k-kyla.fi.
Miten voin päättää jäsenyyteni Kylässä?
Voit koska tahansa päättää jäsenyytesi yhteisössä kirjautumalla sisään henkilökohtaiselle sivullesi. Klikkaa siellä “profiilisi” ja “päivitä profiilisi”. Profiilitietojen alalaidassa on kohta “sulje käyttäjätilini” – paina siitä ja vahvista tilin peruminen. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@k-kyla.fi, niin autamme sinua jäsenyyden päättämisessä. 

KYSELYT

Kuinka usein saan kutsuja kyselyihin?
Keskimäärin kyselyitä tulee muutama kuukaudessa.
Kun klikkaan linkkiä, saan esiin tekstin, jossa lukee, että kysely on sulkeutunut/päättynyt. Mitä se tarkoittaa?
Kaikilla jäsenillämme ei aina ole mahdollisuutta vastata kaikkiin kyselyihin. Siksi lähetämme kyselyn suuremmalle määrälle vastaajia. Kun olemme keränneet tarpeeksi vastauksia tai vastausaika on umpeutunut, kysely sulkeutuu automaattisesti. Tämän jälkeen kyselyyn ei enää pysty vastaamaan.
Miksi jossain tapauksissa saan vastata vain muutamaan kysymykseen?
Tietyt kyselyt on suunnattu vain tietylle kohderyhmälle. Tällöin kyselyn alussa esitetään kysymyksiä, joilla halutaan selvittää, kuuluuko vastaaja haluttuun kohderyhmään. Mikäli näin ei ole, päättyy kysely tämän vastaajan kohdalla. Sinun ei siis koskaan tarvitse osallistua kyselyyn, jonka kohderyhmään et kuulu.

VASTAUSTEN KÄSITTELY JA TIETOSUOJA

Miten vastauksiani käsitellään?
Kaikki tutkimusvastaukset käsitellään anonyymeinä tilastollisissa yhteenvedoissa.
Mitä henkilökohtaisille tiedoilleni tapahtuu rekisteröitymisen jälkeen?
Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään erityisen luottamuksellisesti kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojasi käytetään mm. kyselykutsujen kohdentamiseen ja lähettämiseen sekä mahdollisten palkintojen tai arvontavoittojen lähettämiseen. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käytöstä määritellään Tietosuojaselosteessa.